اخذ تضمینی اقامت اروپا: ویزای طلایی پرتغال

اخذ تضمینی اقامت اروپا: ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتغال روشی سریع و مطمئن برای دریافت اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری می باشد از این روش افرادی که خارج از محدوده کشورهای عضو شینگن قراردارندمی توانند تنها با سرمایه گذاری در پرتغال اقامت اروپا را برای خود و خانواده دریافت کنند. فرآیند انجام ویزای طلایی پرتغال بسیار آسان و سریع می باشد و در حداقل زمان انجام می شود. این روش یکی از روش های پرطرفدار می باشد. در ادامه با توریست کیمیا همراه باشید.

کشور پرتغال در اکتبر ۲۰۱۲، مجوز اقامت طلایی خود را برای سرمایه گذاران معرفی نمود. این ویزا تمام مزایای ویزای شینگن را دارد و به دارندگان  ویزا امکان رفت و آمد و تجارت آزادانه در ۲۶ کشور عضو شینگن را می دهد. دارندگان ویزای طلایی به مجوز اقامت اروپا نیز دسترسی خواهند داشت و همچنین حق شهروندی پرتغال را با احتساب دوره های ماندن در این کشور پس از ۶ سال اقامت کسب خواهند کرد.

 

 

شرایط دریافت ویزای طلایی پرتغال به شرح زیر می باشد:

روش ویزای طلایی پرتغال یکی از محبوب ترین و راحت ترین روش های اخذ اقامت اروپا در مدت زمان کم می باشد. با استفاده از این روش سرمایه گذارات و تجار خارجی (خارج از محدوده کشورهای عضو شینگن) می توانند با داشتن شرایط خاصی بصورت کاملا قانونی برای خود و خانواده اقامت اروپا را اخذ نمایند.

 

  • درخواست کننده باید دارای یک پاسپورت معتبر باشد.
  • درخواست کننده نباید از قبل حق شهروندی انحادیه اروپا را داشته باشد.
  • درخواست کننده باید حداقل ۲۵ سال سن داشته باشد.
  • درخواست کننده باید از نظر عدم داشتن سوء پیشینه چک شود.
  • سرمایه‌گذاری در پرتغال می‌بایست حداقل ۵ ساله باشد.
  • مبلغ مورد نظر برای سرمایه‌گذاری باید از خارج وارد پرتغال شود.
  • درخواست کننده باید یکی از گزینه های زیر را انتخاب کند:
    املاک و مستغلات خریده باشد( مسکونی، تجاری یا قطعه زمین)حداقل به میزان ۵۰۰,۰۰۰ یورو ( بدون امکان گرفتن وام )؛ یا
    انتقال ۱,۰۰۰,۰۰۰ یورو به بانک پرتغال. این سرمایه گذاری باید حداقل ۵سال در این کشور باشند ( یا تا زمانی که حق شهروندی به درخواست کننده اعطاء گردد).

 

مزایای اخذ اقامت اروپا با روش ویزای طلایی پرتغال

 

  • اخذ اقامت اروپا برای اعضا خانواده
  • درصد مالیات اندک بر سرمایه‌گذاری
  • التزام داشتن اقامت حداقل است ( یک هفته در سال)
  • درخواست کنندگان می توانند پس از ۶ سال برای گرفتن حق شهروندی اقدام نمایند.
  • زمان رسیدگی به پرونده توسط دولت ۳۰ روز می باشد ( پس از تکمیل و ارائه پرونده به دولت)
  • اجازه کارف اقامت و سفر آزادانه در دیگر کشور های اروپایی و عضو محدوده شینگن 
  • هر درخواست کننده / همسر وی و وابستگان وی حق دارند که در پرتغال کار و اقامت داشته باشند و آزادانه به مناطق شینگن سفر کنند.
  • التزام دانستن زبان وجود ندارد ( اگرچه دانستن زبان پرتغالی در حد پایه برای گرفتن حق شهروندی لازم می باشد)
  • در مورد ملیت محدودیتی وجود ندارد ( تمام ملیتها می توانند درخواست دهند در صورتیکه جزو اتحادیه اروپا نباشند.)
  • این کشور، کیفتی بالا از زندگی را ارائه می دهد. از جمله، تجارت مدرن، امکانات پزشکی، خرید، خدمات زیبایی، امکانات ورزشی، رویدادهای فرهنگی و آب و هوای متعادل.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای طلایی پرتغال

 

  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • پاسپورت معتبر حداقل با ۶ ماه اعتبار
  • دو قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵ 
  • گواهی عدم سوءپیشینه (حداکثر برای ۹۰ روز معتبر است)
  • مدارک سرمایه‌گذاری
  • مدارک مبتنی بر اقامت در پرتغال شامل رزرو هتل یا دعوت‌نامه
  • مدارک نشان‌دهنده‌ ی منابع مالی (مانند: تمکن مالی و ریزحساب بانکی)
  • فرم درخواست آنلاین
  • بیمه‌ی مسافرتی بین‌المللی و معتبر

 

ویزای طلایی پرتغال تا ۵ سال قابل تمدید است و در سال ششم، شما می‌توانید برای دریافت اقامت دائم اروپا اقدام نمایید و در ادامه در سال هفتم نیز برای دریافت پاسپورت پرتغالی درخواست دهید. ویزای طلایی پرتغال طی ۳ دوره تمدید می‌شود. دوره اول یکساله خواهد بود و اعتبار دو دوره بعدی دو ساله است.

 

جهت کسب اطلاعات  و مشاوره بیشتر در خصوص اقامت اروپا و ویزای شینگن با مشاورین ما تماس حاصل نمایید.

 

توریست کیمیا راحت‌ ترین و سریع ترین روش برای اخذ اقامت اروپا و سرمایه گذاری در اروپا برای شما و خانواده است. وبسایت گردشگری توریست کیمیا وابسته به هلدینگ بین المللی کیمیاسپنتا و آژانس هواپیمایی آگرین گشت است که ارائه دهنده مطالب گردشگری و اقامت اروپا می باشد.

پست های مرتبط

افزودن یک دیدگاه