اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت در اتریش

اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت در اتریش

اتریش کشوری غنی از نظر فرهنگی می باشد و مدت ها پایتخت فرهنگی اروپا بوده است. این کشور دستاوردهای درخشانی در زمینه معماری، ادبیات، نقاشی و خصوصاً موسیقی به دنیا عرضه داشته است. اتریش کشوری سر سبز و زیبا در اروپا می باشد که مهد تمدن موسیقی دنیا محسوب می گردد. کشور اتریش با دارا بودن عناصری همچون کیفیت بالای محیط زیست و فرهنگ غنی، جاذبه های زیادی برای عرضه دارد.

این کشور با درهم آمیختن امنیت، امکانات خرید و گذران اوقات فراغت و استاندارد بالای زندگی از لحاظ کیفیت زندگی در مقام دوم جهان قرار دارد. در ادامه این مقاله با توریست کیمیا همراه باشید.

 

انواع ثبت شرکت در اتریش

  • شرکت با مسئولیت محدود (GmbH)
  • شرکت سهامی خاص (AG)
  • تشکیلات شرکتی مطابق با قوانین اتحادیه اروپا (SE)
  • شرکت با تشکیلات باز (OG)
  • تشکیلات شرکتی متشکل از افراد حقیقی و حقوقی (KG)
  • تشکیلات شرکتی با مشارکت در سرمایه گذاری (stG)
  • تشکیلات شرکتی با مشارکت افراد حقیقی یا حقوقی که موظف به اجرای مفاد قرارداد بسته شده فی مابین می باشند (GesbR)

 

مراحل ثبت شرکت در اتریش

  • درخواست کتبی
  • تنظیم وکالتنامه و تایید آن توسط سفارت
  • انجام مراحل ثبت شرکت
  • افتتاح حساب بانکی و تامین ۳۵۰۰۰ یورو بعنوان سرمایه شرکت
  • دریافت اقامت اروپا 

 

مالیات شرکت ها

درآمد شرکت های مقیم اتریش به ویژه شرکت های سهامی خاص و شرکت ها با مسئولیت محدود مشمول قوانین مالیاتی شرکت ها می شود. بر طبق این قوانین سود شرکت ها با نرخ مالیاتی ۲۵ درصد به صورت یکسان مشمول پرداخت مالیات هستند.

بدلیل کاهش نرخ مالیات شرکت ها از ۳۴ به ۲۵ درصد در سال ۲۰۰۵، کشور اتریش بسیار بیشتر مورد توجه و علاقه سرمایه گذاران قرار گرفته است. در قلمرو اتحادیه اروپا کشور اتریش جزء کشورهای اروپای شرقی قرار گرفته است. از سال ۲۰۰۵ قوانین مالیاتی اتریش با کشور اسلونی و سایر کشورهای اروپای شرقی که دارای کمترین میزان مالیات هستند مانند مجارستان، اسلواکی و لهستان یکسان شده و میزان مالیات در این کشور را کاهش بیشتری داده است.
کشور اتریش با توجه به قوانین جدید بخصوص برای منطقه اروپای شرقی، بهترین امکانات را ارائه می دهد.

 

ما اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت در اتریش را برای شما و خانواده (فرزندان زیر ۱۸ سال) طی مدت ۶ماه دریافت می کنیم جهت راهنمایی با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

 

اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت

 

انواع اقامت اتریش به شرح ذیل میباشد :

 

اقامت دائم

  1. اقامت دائم برای افراد با تخصص های کلیدی و مهم: این نوع از اقامت برای بار اول به مدت ۱۸ ماه صادر می گردد و اجازه کار برای افراد متخصص در زمینه تخصصی این افراد را در بر دارد
  2. اقامت دائم که اجازه کار بدون هیچگونه محدودیت زمانی را نیز در بر می گیرد
  3. اقامت دائم همراه با محدودیت زمانی، برای نمونه: جهت پیوستن افراد خانواده به یکدیگر. این نوع اقامت شامل اجازه کار جهت مشاغل مستقل می باشد، جهت مشاغل غیر مستقل ارائه مجوز از طرف اداره کار اتریش ضروری است.

 

اقامت دائم برای کلیه کشورهای اتحادیه اروپا

  1. این نوع اقامت بعد از ۵ سال اقامت بدون وقفه صادر می شود.
  2. این نوع اقامت، اجازه کار برای تمامی مشاغل را در بر می گیرد.

 

اقامت موقت برای اهداف خاص

این نوع از اقامت اروپا برای گروه های زیر صادر می شود:

  1. کارمندان عالی رتبه چرخشی مانند مدیران شرکت ها و یا کارخانجات و یا نمایندگان آنها که هر چند سال یکبار محل خدمت آنها بنابر صلاح دید کارفرما تغییر می یابد، در این نوع اقامت ارائه مجوز از طرف اداره کارضروری است: گواهی و یا تاییدیه اشتغال به کار بعنوان کارمند عالی رتبه چرخشی
  2. کارگران خارجی که جهت کار در اتریش از طرف کارفرمای خود به صورت قانونی و برای مدت مشخص به این کشور فرستاده شده اند: در این حالت نیز ارائه گواهی و یا تاییدیه اشتغال به کار بعنوان کارگر خارجی از طرف اداره کار اتریش ضروری است. مدت زمان اشتغال بایستی بیش از شش ماه باشد
  3. مشاغل مستقل: در صورتیکه فرد خارجی طی قراردادی موظف به انجام کاری باشد که اجرای آن بیش از شش ماه بطول انجامد، در این مورد نیز احتمال ضرورت ارائه مجوز از طرف اداره کار وجود دارد
  4. مشاغل هنری: اعم از مستقل و یا غیر مستقل. در این حالت شخص تنها از راه فعالیت های هنری امرار معاش میکند. در این مورد ارائه ضمانت نامه الزامی نیست. در صورت فعالیت شغلی غیر مستقل در این زمینه ، ارائه مجوز از طرف اداره کار ضروری می باشد: گواهی اشتغال به کار بعنوان هنرمند
  5. موارد استثنائی مشاغل غیر مستقل: در صورتی که فعالیت شغلی مجزا از قوانین مربوط به اجازه کار اتباع خارجی باشد، ارائه گواهی مربوط به وضعیت استثنائی ضروری است
  6. محققین: در صورت ارائه پیمان نامه تأیید شده از طرف مؤسسه تحقیقاتی معتبر

 

شرایط دریافت تابعیت و شهروندی اتریش

سوالی که برای بسیاری از افراد مطرح است این است که بعد از دریافت اقامت اتریش آیا این پروسه به تابعیت منجر خواهد گردید و یا خیر ؟

در اکثر کشور های اروپایی شما ۵ سال بعد از دریافت اقامت اروپا می توانید تابعیت آن کشور را درخواست نمایید.

 

مزایای اخذ اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت در اتریش 

  • سفر آزادانه به بسیاری از کشور های دنیا بدون نیاز به دریافت روادید و ویزای شینگن مانند سفر به آمریکا و کانادا اشاره نمود.
  • افرادی که دارای پاسپورت اتریش هستند جهت سفرهای زیر ۹۰ روز خود به ایالات متحده آمریکا نیازی به دریافت روادید و ویزا ندارند.
  • امکان کار بدون محدودیت در کشورهای اروپایی
  • ثبت شرکت و ایجاد کسب و کار در کشورهای اروپایی
  • مالکیت ۱۰۰ درصد شرکت برای متقاضی
  • دریافت اقامت اروپا برای چند خانواده
  • عدم نیاز به مدرک زبان
  • امکان افتتاح حساب بانکی در بانک های بین المللی و معتبر کشورهای اروپایی
  • عدم محدودیت سنی برای متقاضیان اقامت اروپا
  • امکان استفاده از امکانات رفاهی مانند: بیمه، وام بانکی

 

توریست کیمیا راحت‌ ترین و سریع ترین روش برای اخذ اقامت اروپا و سرمایه گذاری در اروپا برای شما و خانواده است. وبسایت گردشگری توریست کیمیا وابسته به هلدینگ بین المللی کیمیاسپنتا و آژانس هواپیمایی آگرین گشت است که ارائه دهنده مطالب گردشگری و اقامت اروپا می باشد.

پست های مرتبط

افزودن یک دیدگاه