ویزای طلایی اسپانیا ۲۰۱۹

ویزای طلایی اسپانیا

 

اسپانیا برنامه ی ویزای طلایی اسپانیا را در سال ۲۰۱۳ راه اندازی کرد. شما می توانید با سرمایه گذاری ۵۰۰,۰۰۰ یورو در املاک و مستغلات اسپانیا همراه خانواده تان اقامت این کشور را دریافت کنید. ویزای سرمایه گذاری اسپانیا هر دو سال تمدید می شود. بعد از ۵ سال می توانید اقامت دائم و بعد از ۱۰ سال شهروندی این کشور را دریافت کنید. برای حفظ و تمدید ویزا اقامت موقت نیازی به زندگی در اسپانیا نیست اما اگر بخواهید اقامت دائم اسپانیا را بدست آورید باید هر سال ۶ ماه را در اسپانیا بگذرانید.

بعد از ۵ سال زندگی در اسپانیا می توانید برای اقامت دائم این کشور اقدام کنید. بعد از ۱۰ سال زندگی در اسپانیا می توانید برای شهروندی درخواست دهید. اگرچه اقامت موقت (ویزای طلایی)، بدون نیاز به زندگی در کشور به راحتی تمدید می شود، اما برای دریافت اقامت دائم و شهروندی باید متقاضی و خانواده اش مقیم اسپانیا باشند. به همین دلیل بسیاری از متقاضیان، پرتغال را انتخاب می کنند زیرا چنین شرطی برای دریافت اقامت دائم ندارد.

 

 

ویزای طلایی اسپانیا

 

ویزای طلایی اسپانیا بهترین پیشنهادات و بهترین روش ها از طریق سرمایه گذاری را به ارائه شما می دهد و از این طریق می توانید به بهترین نحو ممکن اقامت اسپانیا را دریافت کنید.

اخذ اقامت کشور اسپانیا به صورت دائم از طریق ویزای طلایی و اقامت ۵ ساله در کشور اسپانیا قابل انجام می باشد.

مراحل درخواست ویزا در این روش بسیار سریع بوده و هزینه ی دولت هم مناسب می باشد.

در این روش مراحل با سرعت بالایی پیش می روند زیرا ویزای طلایی اسپانیا یک برنامه فوق العاده با مزایای بسیار بالایی می باشد برای کسانی که می خواهند مراحل کاری خود را با بیشترین سرعت ممکن پیش ببرند.

بسیاری از متقاضیان از این روش به عنوان یک روش و برنامه ی میانبر یاد می کنند.

همچنین ویزای طلایی اسپانیا هم دارای محبوبیت زیادی در بین متقاضیان اخذ اقامت می باشد.

ویزای طلایی اسپانیا در سال ۲۰۱۳ در این کشور اجرایی شد و قبل از آن چنان روشی برای اخذ اقامت وجود نداشت.

کوتاه شدن و بهینه شدن مراحل در این ویزا باعث شده است تا متقاضیان زیادی برای اخذ اقامت از این روش اقدام به اخذ اقامت اروپا کنند.

در ادامه می خواهیم شما را با ویزای طلایی اسپانیا بیشتر آشنا کنیم برای آشنایی با این روش از اخذ اقامت با ما همراه باشید.

 

شرایط اخذ ویزای طلایی اسپانیا

 

  • باید مجموع سرمایه گذاری ها بالای ۵۰۰ هزار یورو باشد.
  • در این روش شرط حضور مطرح نشده است.
  • در روش ویزای طلایی اول اقامت یک ساله دریافت می کنید سپس می توانید هر بار به مدت ۲ سال تمدید کنید.

 

میزان سرمایه گذاری در ویزای طلایی اسپانیا

 

برای پذیرفته شدن در ویزای طلایی اسپانیا از طریق خرید املاک حداقل سرمایه ی مورد نیاز ۵۰۰ هزار یورو به بالا می باشد.

توجه داشته یکی از شروط ویزای طلایی این است که هرچقدر میزان سرمایه گذاری در این روش بالا تر باشد می تواند نظر کشور مقصد را طی زمان کمتر جلب کند که این موضوع هم به سود شما می باشد هم به روند کاری شما سرعت بیشتری می بخشد.

برای اخذ اقامت حتما باید در زمینه املاک سرمایه گذاری را انجام دهید.

شما می توانید بعد از خرید ملک تجاری و یا مسکونی  آن را برای کسب درآمد بیشتر اجاره دهید.

 

روند دریافت ویزای طلایی اسپانیا

 

متقاضی اخذ اقامت اسپانیا قبل از ارائه ی درخواست ویزای طلایی اسپانیا باید سرمایه گذاری خود را در خصوص املاک انجام داده باشد.

درخواست ویزای طلایی می تواند بعد از امضای مبایعه نامه و قبل از امور تنظیم سند رسمی به سازمان مهاجرت اسپانیا ارائه شود.

در هر صورت شخص متقاضی باید اماده باشد و شرایط سرمایه گذاری در یکی از حساب های بانکی های اسپانیا را داشته باشد.

بعد از گذراندن این مراحل، ثبت درخواست ویزای طلایی اسپانیا بین ۱۰ تا ۱۵ روز طول می کشد و ویزای طلایی صادر شده به مدت ۲ ساله صادر می شود و در صورتی که از ارزش سرمایه گذاری کم نشود و حفظ شود می توان آن را برای مدت ۵ سال دیگر تمدید کرد.

به محض این که متقاضی ملک مورد نظر را از طریق مشاوران توریست کیمیا انتخاب نمود، مراحل انجام ویزای طلایی اسپانیا برای شخص شروع می شود و تمامی امور حقوقی و قانونی برای معامله ملکی آغاز می گردد.

*تمامی مراحل اخذ ویزای طلایی اسپانیا و در ادامه خرید ملک و همچنین اخذ اقامت اسپانیا توسط وکلای بین المللی و کاملا قانونی انجام می گردد.

به طور کلی متقاضیان برای انتخاب و مشاهده ملک یک سفری ۳ الی ۴ روزه به اسپانیا خواهند داشت که تمامی مراحل با کمک مشاورین ما انجام می شود.

 

مقررات دریافت ویزای طلایی اسپانیا

 

  • شخص متقاضی دارای سابقه ی کیفری نباشد
  • دارای توان مالی برای زندگی در اسپانیا باشد
  • سابقه ی رد شدن در اقدام برای ویزای کشور های عضو شینگن را نداشته باشد
  • شخص متقاضی دارای بیمه سلامت و بیمه پزشکی باشد

نکته: تمامی موارد بالا مربوط به زمان دوره سرمایه گذاری می باشد.

 

ویزای طلایی اسپانیا

 

 اعضای خانواده در ویزای طلایی اسپانیا

 

فرزندان زیر ۱۸ سال و همسر می توانند متقاضی دریافت ویزای طلایی اسپانیا باشند.

اما توجه داشته باشید فرزند پسر (بالای ۱۸ سال) مشمول به خدمت بوده و شرایط برای دریافت ویزای طلایی اسپانیا این شخص کمی فرق خواهد کرد اما به راحتی قابل انجام می باشد.

دریافت اقامت دائم بعد از ۵ سال زندگی در کشور اسپانیا مقدور می باشد اما به شرطی که متقاضی حداقل به مدت ۶ ماه در این کشور حضور داشته باشد.

شخص متقاضی بعد از گذشت ۱۰ سال می تواند برای اخذ تابعیت کشور اسپانیا اقدام کند و پاسپورت این کشور را بگیرد.

متقاضی در مدت زمان پیش روی روند کار باید شرایط اقامت را در این کشور رعایت کند در زمانی که اقامت دائم اسپانیا یا تابعیت این کشور را دریافت می کند آزاد می باشد که سرمایه خود را انتقال دهد به این علت که دیگر تمدید ویزای طلایی نیاز نمی باشد.

باید بدانید که اسپانیا تنها کشوری نیست که دارای ویزای طلایی می باشد و کشورهایی همچون یونان و پرتغال دارای این نوع از ویزا هستند.

 

برنامه و مزایای ویزای طلایی اسپانیا

ویزای ظلایی اسپانیا مزایای زیادی برای کسانی که قصد مهاجرت و خرید ملک دارند را دارد و می تواند شما را در تمامی مراحل یک قدم جلوتر نسبت به دیگر روش ها قرار دهد.

 

  • امکان اخذ اقامت دائم کشور اسپانیا بعد از مدت ۵ سال
  • امکان دریافت تابعیت ایتالیا بعد از گذشت ۱۰ سال و با توجه به رعایت قوانین
  • امکان سفر در بین تمامی کشور های عضو اتحادیه اروپا بدون نیاز به داشتن ویزا
  • امکان صدور کارت اقامت برای تمامی اعضای خانواده
  • سرمایه گذاری حداقل ۵۰۰ هزار یورو در زمینه ی املاک

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اخذ اقامت اروپا و ثبت شرکت در اتریش با مشاوران در تماس باشید.

۰۲۱۲۲۲۰۴۲۴۰   دفتر تهران

توریست کیمیا راحت‌ ترین و سریع ترین روش برای اخذ اقامت اروپا و سرمایه گذاری در اروپا برای شما و خانواده است. وبسایت گردشگری توریست کیمیا وابسته به هلدینگ بین المللی کیمیاسپنتا و آژانس هواپیمایی آگرین گشت است که ارائه دهنده مطالب گردشگری و اقامت اروپا می باشد.

افزودن یک دیدگاه